Analiza spletne strani in optimizacija

Analiza spletne strani.

Analiza spletne strani je temeljit pregled vaše celotne strani, pri čemer vidimo, kje bi bili potrebni popravki ter dopolnitve za boljše rezultate, tako na strani kot na Googlu. In ker je sama analiza tako pomembna, smo se odločili, da vam podamo nekaj nasvetov ter informativnih pogledov.

Zakaj je potrebna analiza spletne strani?

Analiza spletnih strani je prvi korak k uspešni optimizaciji vaše spletne strani. Z različnimi orodji poiščemo čim večje število ključnih besed, ki so najbolj pomembne za vašo nišo in s katerimi enostavno prehitite svojo konkurenco.

Kaj zajema?

Poleg analize ključnih besed naredimo tudi podrobno analizo vaše spletne strani, kjer pregledamo celotno strukturo vaše strani in vam pripravimo dokument z informacijami, kaj je potrebno urediti na vaši spletni strani.

Potrebujete 
pomoč
posvet
nasvet
 ?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja. Pustite nam sporočilo ali pa nas pokličite in vam bomo z veseljem pomagali .

Spletna analiza vam bo dala informacije o:

1. Analizi ključnih besed (kategorij, izdelkov ali storitev):

Kar pomeni nabor klučnih besed, povprečno število mesečnih iskanj te ključne besede ter trenutno uvrstitev vaše spletne strani pod to izbrano ključno besedo.

Analiza ključnih besed

2. Tehnični popravki vaše spletne strani:

Tehnični popravki zajemanjo pregled osnovnih tehničnih elementov kot so html naslovimeta opisiH1- H2 značkealt oznake in podobno. Ter prav tako napredne tehnične elemente kot so canonical oznake, sitemaps ipd., vaše spletne strani.

3. Vsebinskih popravkih vaše spletne strani:

Googlovo in prav tako naše pravilo je »Vsebina je KRALJ«. Pri analizi vaše spletne strani bomo pregledali vsebine, katere se na Googlu uvrščajo visoko in izluščili tiste podatke, ki jih uporabnik na vaši strani pričakuje. Ob koncu pa vam bomo podali konkretne predloge za izboljšave le teh.

4. Analizi povratnih povezav vaše konkurence:

Ker imajo strani vaše konkurence, predvsem tiste, katere se uvrščajo na prva mesta, že kvalitetne povezave iz drugih strani (forumov ipd..), bomo preverili do 3 konkurenčne strani. Ter vam s tem pripravili seznam le teh, ki imajo povezave do vaše konkurence.

Brezplačna tehnična SEO analiza
Oddate povpraševanje za Brezplačno tehnično SEO analizo vaše spletne strani ali trgovine in pridobite informacije za izboljšanje pozicij na Googlu brezplačno!

Kaj pridobite s spletno analizo?

Izvedeli boste število mesečnih iskanj ključnih besed, na katere se je dobro osredotočiti. Dobili boste oceno, za koliko lahko povečamo obisk in prodajo na vašem spletnem mestu, tako da lahko že preko analize spoznamo vašo spletno stran in na skupnem sestanku v živo lahko že izpostavimo pomembne gradnike, kaj vse je že urejeno in kaj še bi bilo potrebno urediti.

zadovoljna stranka

V kolikor vas zanima več o SEO optimizaciji si lahko preberete naš prispevek Optimizacija spletne strani in njene vsebine .

Potrebujete 
pomoč
posvet
nasvet
 ?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja. Pustite nam sporočilo ali pa nas pokličite in vam bomo z veseljem pomagali .

V kolikor vam je bila vsebina všeč, nam lahko pustite oceno.
Hvala za podporo!!! :)