Na kratko 🤏

Distant je grafični studio v Mariboru, ki razvija digitalne blagovne znamke.

Smo ekipa strokovnjakov na področju digitala ter zvest prijatelj digitalnih “brandov”. Obsegamo vsa področja, vse od:

  • načrtovanja strategije,
  • oblikovanja celostne podobe,
  • oblikovanje in razvoj spletnega mesta ter načrtovanje marketinških naporov.

 

Mi smo “all-in-one digital powerhouse”.

Vid Tutek, CEO in ustanovitelj studia Distant.
Tutek Vid, CEO

Kaj delamo?

Ambicioznim podjetjem, ki poslujejo preko spleta pomagamo preko kreativnih rešitev dosegati poslovne cilje.

Ukvarjamo se z oblikovanjem in ustvarjanjem močnih in unikatnih identitet podjetij. Kot prioriteta pa sta nam: izboljšanje digitalnega nastopa in uporabniške izkušnje.

Naš moderen in minimalistični slog oblikovanja je preprost in načrtovano prenaša ključne vrednote ter sporočila izbranim ciljnim skupinam. S tem omogočimo svojim naročnikom, da profesionalno nastopijo na trgu in pravilno komunicirajo svoje poslovne vrednote, končnim strankam.

Posledično se takšnim identitetam pripiše večja teža v svoji industriji, večje zaupanje v blagovno znamko in strokovnost. S podrobnim načrtovanjem pa lahko ciljamo tudi na še večje cilje!

Naš pristop

Vsakemu sprejetemu projektu pripišemo najvišjo stopnjo pozornosti. Oblikujemo s strastjo in s skrbnostjo za podrobnosti skozi vsak korak v procesu oblikovanja.

Ta prilagojeni proces vleče navdih iz temeljnih vrednot, smernic in poslovnih ciljev naročnika. Oblikovano za končne stranke, nam proces daje natančne smernice, preko katerih lahko na pravilen način komuniciramo s ciljno skupino.

To nam je eno izmed glavnih vodil oblikovanja, da oblikujemo vizualne rešitve, ki bodo ne glede na čas in trend enako sporočale ključna sporočila in prenašala temeljne vrednote podjetja, produkta ali osebe.

O podjetju

Sedež: Distant studio, Vid Tutek s.p., Tuškova ulica 17, 2000 Maribor, SI – Slovenija

Poslovalnica: /

Davčna:  244 028 69, Na osnovi 1. točke 94. člena ZDDV-1, nismo davčni zavezanec.​

TRR: SI56 6100 0001 5013 716

Mnenja naših strank

Naše naročnike smo prosili, če bi lahko podali mnenje ali kakšen komentar v zvezi naših storitev ali sodelovanja. Odzive naših naročnikov smo neprilagojene objavili kar odspodaj!

Damjan Cesnik
Damjan Cesnik@prerok.jasnovidec
Read More
Sodlovanje z ekipo je pravi užitek. Svojo stroko zares poznajo in to se izraža tudi v načinu iskanja rešitev ali izboljšav. Vedno najdejo nove načine, kako izboljšati svoj produkt in elegantno vključujejo želje stranke. Všeč mi je tudi, kako se znajo postaviti v čevlje naročnikovih strank in zmeraj oblikujejo rešitev tako, da naročnik in njene stranke dobijo največjo vrednost.
Alenka Mrzdovnik
Alenka MrzdovnikDirektor, Panorama Glamping Visole
Read More
Korektno sodelovanje, ko so vse dodatne želje stranke upoštevane in odnos skozi nemalokrat zahteven proces nastajanja branda ostaja pozitivno naravnan in spodbuden. Pristnost in človeškost je njihova dodana vrednost, ki jo na zasičenem trgu manjka. Priporočamo.
Primož Zorec
Primož ZorecDirektor, CoGreen d.o.o.
Read More
S podjetjem Distant sodelujemo že nekaj let na področju grafičnega oblikovanja in spletnih storitev. Lahko samo rečemo, da podjetje odlikujejo strokovnost, kreativnost, odzivnost, integriteta ter visoka sposobnost razumevanja potreb stranke. Priporočal bi jih vsakomur, ki želi kvalitetno celostno storitev po meri. Želim jim veliko uspehov še naprej.
Matej Trstenjak
Matej TrstenjakUstanovitelj, Igram.si, Besedilo.si in Besedilko.com
Read More
Srečal sem jih po 'naključju', ko sem na spletu iskal nekoga za grafično oblikovanje. Izkazali so se že v prvem poizkusu in čeprav sem 'potihoma' mislil, da se za človeka potrudijo le prvič, sem kvaliteten odnos dobil znova in znova. Ves čar sodelovanja je slonel na medsebojnem dogovoru (kaj rabim, kdaj rabim...). Naj omenim še dve zelo pomembni točki, ki sta me vedno povlekli nazaj k njim za sodelovanje: Priprava večih idejnih zasnov iz njihove strani glede na moje želje in vnos lastnih idej v moj izdelek. Želim jim vse dobro, le tako naprej.
Damjan Markovič
Damjan MarkovičDirektor, PIKSL marketing
Read More
Podjetje Distant je naš redni poslovni partner, katerega priporočamo vsem podjetjem. Poleg profesionalne in izjemno kakovostne izvedbe, mi največ pomeni to, da se lahko na njih vedno zanesem. Ne glede na izzive, vedno znajo najti pravo rešitev. Zraven tega pa lahko pri njih tudi računam na korekten odnos, individualni pristop k vsakemu projektu in visoko mero kreativnosti. Odlični rezultati so pa najboljši pokazatelj njihove izvrstnosti.
5/5

Veseli bomo vaše ocene 🙂

V kolikor ste sodelovali z nami, je več kot dobrodošlo, če svojo izkušnjo delite tudi z drugimi uporabniki.

Ali na info@indistant.si napišite oceno (review), katero bomo objavili.

Nekaj naših naročnikov​

Naš grafični studio se je vedno znova izkazal. Začeli smo graditi podobo odličnosti in visoke ravni storitev.
zeleni val radio logotip
termoshop logotip
multimedija logotip
piksl logotip
mamut tim logotip
bc vault logotip
perfect body logotip
keramin logotip
prima sailing logotip
revija direktor logotip
poliklinika amber logotip
all4kids logotip
wowbaby logotip
igram si logotip
kaiser nadstreski logo
poslovni objekt up tam logotip
bina logotip
panorama glamping visole logotip
Brezplačno si prenesite priročnik: Iz 0 do uspeha: Priročnik razvoja digitalnega podjetja