Digitalni marketing Maribor

Ljudje se želimo povezovati

Digitalni marketing je ključnega pomena za spletni uspeh vašega podjetja. Ponujamo storitev digitalnega marketigna kot so Google oglaševanje, re-marketing, oglaševanje na družbenih omrežjih, email marketing, vsebinski marketing, SEO kampanje in še veliko več.

Cena digitalneg oglaševanja

Po dogovoru

Ponujamo celosten digitalni marketing za mala in srednja podjetja ter posameznike.

Certificiran Google partner - Piksl

Marketing izvajamo preko partnerskega podjetja PIKSL marketing in spletne rešitve. Preverite nekatere dosedanje naročnike:

Partnersko sodelovanje s marketinško agencijo Piksl
Dodatne informacije

Informacije, ki jih je vredno vedeti o razvoju celostne grafične podobe

Digitalni marketing v odstavku

Z raznimi orodji in preko številnih kanalov lahko natančno sledimo in ciljamo vašo še idealne stranke / uporabnike. Prilagajamo jim oglase, povečujemo prepoznavnost blagovne znamke, povečujemo prodajo in vse rezultate tudi izmerimo ter jim sledimo preko naprednih programov za merjenje analitike.

Prednosti digitalnega marketinga

>Največja prednost digitalnega marketinga je prav to – popolna merljivost. Izmerimo lahko kateri oglas je najbolj uspešen, katera ciljna skupina se na njega najbolj odziva, kakšni so naši rezultati v primerjavi s konkurenco, od kod izhajajo naši najzvestejši kupci in še veliko, veliko več.

Korak v prihodnost

  Prepustite nam vodenje vašega digitalnega marketinga in poskrbeli bomo za rast vaše prodaje in posledično tudi vašega podjetja. Kaj vse digitalni marketing obsega, pa si natančneje preberite spodaj.

Oblike sodelovanja

Zavzemamo se za uspešnost vašega podjetja

Iskano

Google oglaševanje

Najbolj poznano oglaševalsko orodje je Google Ads (včasih Google Adwords). Oglaševanje na iskalnem omrežju poteka preko relevantnih ključnih besed, na podlagi katerih se bo vaš oglas prikazoval uporabnikom, ki iščejo vaše izdelke/storitve. Izkoristimo lahko tudi Googlovo prikazno omrežje in tudi remarketing – prikazovanje vaših oglasov tistim, ki so že bili v stiku z vašim podjetjem.
Pospešimo prodajo

Družabno

Oglaševanje na socialnih omrežjih

Veliko število uporabnikov uporablja družabena omrežja, kaj prinaša velike priložnosti za rast podjetij.

Družbena omrežja ponujajo zelo ozko targetiranje uporabnikov po demografskih in sociografskih informacijah. Za še bolj efektivne kampanje pa lahko križamo Google oglaševanje z oglaševanjem na družbenih omrežjih.
Pospešimo prodajo

Nabiralnik

E-mail marketing

Poskrbite za komunikacijo z zvesto bazo uporabnikov. Preko natančne statistike sporočil in delež odprtja, posredovanja, klikov na različne povezave ipd. lahko odlično optimiziramo konverzije.

Če ste z vašo bazo uporabnikov v redni komunikaciji, je zelo verjetno, da se bo odločila za nakup vašega izdelka oziroma storitve.
Pospešimo prodajo

Partnerstvo

Celostni digitalni nastop

Lahko se povežemo in razvijemo celostni digitalni nastop, ki bo širil vašo bazo lojalnih strank ob enem pa dosegal zastavljene poslovne cilje vašega podjetja.
Spoznajmo se
V&O

Brskajte med V&O ali se prijavite na spoznavni sestanek

Seveda, odprti smo za vse vrste sodelovanja. Podjetjem radi pomagamo na njihovi poti do uspeha zato bomo veseli vašega kontakta.

Uspešen nakup

SEO optimizacija spletne strani

Bodite med Google iskanjem pozicijo pred konkurenco Oddajte povpraševanje — Prikaz vaše strani na iskalnikih (Google, Bing, Yahoo) Povečajte

Oddajte povpraševanje in enotite vizualno komunikacijo vašega podjetja..

Oddajte povpraševanje za oblikovanje logotipa podjetja.

Oddajte povpraševanje v povezavi z razvojem spletnih strani.

Oddajte povpraševanje in naredite korak k boljši prodaji.

Oddajte povpraševanje in dvignite uvrstitev vašega spletnega mesta na Googlu.

Vrsta projekta *
Vrsta projekta *
Vrsta projekta *
Povpraševanje
Katera od treh možnosti vam je najbolj pomembna? *
Kontaktna oseba *
Podjetje/organizacija *
Email *
Telefonska *
Kako ste slišali za nas? (Opcijsko)

Naročniki so nas ocenili z:

5/5 - (1 vote)
Brezplačno si prenesite priročnik: Iz 0 do uspeha: Priročnik razvoja digitalnega podjetja