Profesionalno oblikovanje vizitk

Avtor prispevka: Vid T.
Kazalo vsebine

Ponujamo  profesionalno oblikovanje vizitk in njenih elementov po najsodobnejših trendih in smernicah vaše industrije.  Oblikujemo jih tako, da na preprost in jasen način predstavljajo vaše podjetje in komunicirajo vrednote vašega poslovanja. 

Vizitke so veliko krat prvi stik s podjetjem ali pa opomnik kadar jih prejemnik vidi dolgo po prejemu. Zato morajo biti oblikovanje na privlačen in zanimiv način.

Kako poteka proces oblikovanja vizitk?

Vizitke ustvarjamo na podlagi smernic vaše industrije, CGP podjetja in jih oblikujemo za izbrano ciljno skupino.
Potek oblikovanja: 
– Spoznavanje in definicija ciljev,
– študija podjetja in konkurence,
– raziskava smernic industrije in trendov,
– oblikovanje konceptov in predaja dokumentacije.

Vizitke morajo na pravilen način komunicirati delavno področje podjetja, predstaviti način poslovanja (vrednote podjetja) ter z dobro strukturo podatkov prenašati ključne informacije. Seveda pa morajo biti tudi berljive in enostavno za razumeti.

Vizitke izpod rok oblikovalca odlično govorijo zgodbo in dejavnost podjetja. Kadar jih izvzamemo iz konteksta, povedo o podjetju veliko več kot besede same. Načrtovana oblika pa jim pripisuje dodano vrednost v obliki večje profesionalnosti, strokovnosti ipd.

Ko oblikovanje vizitk zaključimo boste vaše nove vizitke prejeli v formatu, ki je pripravljen za tisk. Prav tako boste prejeli odprto datoteko za nadaljno uporabo ali oblikovanje (.ai in .pdf).

Da. Pred začetkom projekta je potrebno poravnati 100% avans.

Vam je bila vsebina v pomoč? Ocenite nas

Ni ocene
Brezplačni seznam
Prenesite si zemljevid digitalnega uspeha in sledite korakom.

Ne zapravljajte časa! Prenesite si zemljevid digitalnega uspeha in sledite korakom!