Avtor prispevka: 

Oblikovanje letakov in reklamnih tiskovin

Kazalo vsebine
Brezplačni seznam
Prenesite si zemljevid digitalnega uspeha in sledite korakom.
Shrani na:


Ponujamo profesionalno oblikovanje letakov za dogodke, kampanje ali druge aktivnosti. Oblikovali vam bomo reklamne letake, ki bodo na premišljen in kreativen način komunicirali željeno sporočilo izbrani ciljni skupini.

Letaki so promocijski material, ki morajo zgrabiti bralčevo pozornost in v najkrajšem možnem času prenesti najbolj ključne informacije. Zato morajo biti oblikovane skrbno in z mislijo na tem, kaj želimo v danem trenutku povedati.

Kako poteka proces oblikovanja letakov in drugih promocijskih materialov?

Izdelava logotipa podjetja ali blagovne znamke poteka skozi daljši proces spoznavanja, študije in načrtovanja.
Potek oblikovanja:
– Spoznavanje in definicija ciljev,
– kreacija poročila,
– študija podjetja,
– študija konurence
– izdelava kolaža vzdušja,
– oblikovanje konceptov in finiširanje.

Letake oblikujemo tako, da vizualno pritegnejo bralcočevo pozornost in  na jasen način prenašajo želeno sporočilo. Oblikovanje letakov se lotimo iz perspektive končnega porabnika.

Zato tudi ključne vrednote podjetja preko vizualnih elementov komuniciramo na način, ki jih ciljna skupina razume in ceni.

V novodobnem medijsko-nasičenem svetu imate le sekundo časa, da zagrabite pozornost in vzbudite zanimanje svojega bralca. In ko jo; še nekaj sekund, da komunicirate vse najpomembnejše informacije.

Ob koncu oblikovanja boste prejeli oblikovane letake v .pdf obliki pripravljeni na tisk (po inštrukcijah vašega tiskarja). Zraven boste prejeli še odprto datoteko .ai katero lahko uporabljate za nadaljnje spremembe in oblikovanja.

Da. Pred začetkom projekta je potrebno poravnati 100% avans.

Vam je bila vsebina v pomoč? Ocenite nas

5/5 - (1 vote)
Brezplačno si prenesite priročnik: Iz 0 do uspeha: Priročnik razvoja digitalnega podjetja