SEO optimizacija spletne strani

Na spletu so obiskovane le najvišje uvrščečne strani

Kako hitro nas uporabniki ne najdejo na internetu je konkurenca tista, ki uživa ob zaslužku. Zato pomagamo podjetjem optimizirati spletno stran ali trgovino tako, da se lahko pojavi na višjih pozicijah na strani Googlovih zadetkov.

Cena SEO optimizacije

Od 150 € / mesec

Bodite med Google iskanjem pozicijo pred konkurenco

Spletnemu blogu Viskiselekcija smo optimizirali vsebino za višje uvrstitve
Oblike sodelovanja

Zavzemamo se za uspešnost vašega podjetja

Analiza

SEO analiza spletne strani / trgovine

Prvi korak vsake optimizacije je analizirati, kaj (če kaj) je potrebno prilagoditi in popraviti preden se lotimo dela. Preko analize ugotovimo kje je prostor za izboljšave in kako se bomo teg del lotili. Zraven tehničnega dela naredimo tudi analizo ključnih besed in študijo tržišča (konkureca).
Brezplačna SEO analiza

1x

Osnovna optimizacija spletnega mesta

Po opravljeni analizi smo ugotovili, kje ležijo priložnosti optimizacije. Izvedemo lahko enkratno optimizacijo najbolj "gorečih" težav, ki smo jih skozi proces odkrili.
Individualen posvet

Mesečno

Mesečne optimizacije

Na podlagi analize sestavimo strategijo optimizacij, ki bi bile najbolj primerne za vaše poslovne cilje. Začnemo z tehnično optimizacijo spletnega mesta in nato optimizacij strani, ki so za vaše cilje najbolj pomembni. Optimizacije tečejo na mesečni bazi po 5-10-15 ur / mesec.
Individualen posvet

Članki

Pisanje SEO člankov

Po predhodnem sestanku in na podlagi raziskave ključnih besed se dogovorimo za pisanje člankov/vsebine, ki bodo lovili najbolj relevantne ključne besede. Pisanje lahko poteka po potrebi ali na mesečni bazi.
Individualen posvet
V&O

Pripravili smo najpogostejša vprašanja in odgovore

Rezultati se lahko kažejo že v prvem mesecu ali pa po letu dni. Za vsako stran in nišo se začnejo kazati drugače zato je težko določiti točen čas. V povprečju se prvi premiki pozicij pokažejo že v prvem mesecu, konkretni rezultati (rast je vedno eksponentna – se stopnjuje) pa po letu dni. 

Seo optimizacija teksta- naslovnica

SEO optimizacija teksta za SERP – search engine resoults page

V tem vodiču se dotaknemo pomena SERP-a, zakaj je dobro da ga spišemo ter dodani so nasveti in informacije za takojšnjo implementacijo. Dobro spisan SERP vam omogoča odlične rezultate in uvrstitve na prvih straneh iskalnikov. SERP vsebuje dobro spisan Meta title ter Meta opis- katera sta ključna, saj zaradi njune privlačnosti uporabnik klikne ravno vašo povezavo. V prispevku nekaj nasvetov in smernic za optimizacijo le tega.

Optimizacija naslovov za SEO- naslovnica

Html oznake H: Optimizacija naslovov za SEO

HTML oznake oz. Headings so pomemben faktor za on-side optimizacijo. Google prepozna te oznake in jih uvršča od H1 kot najpomembnejšo pa vse do H6- kot osnutek. Uporabljajte Heading-se v svoji vsebini in se uvrstite višje.

Prijavite se na brezplačen uvodni sestanek z našim SEO strokovnjakom

Naročniki so nas ocenili z: