Naročnik

Selitve Maribor, M TOP d.o.o.

Izdelava spletne strani selitve Maribor

Prijazen lokalni selitveni servis Maribor

Pri selitvenem servisu Maribor se zavzemajo za prijazno in prijetno izkušnjo selitev na novo lokacijo. Ali je to selitev podjetja v nove prostore ali pa selitev pohištva v nov dom. Njihov moto: “Naj selitev postane izkušnja, in ne opravilo.”

Tudi njim smo pomagali pri selitvi poslovanja na splet. Celovito smo načrtovali in oblikovali njihovo novo spletno stran, z rezervacijsko platformo, preko katere se bodo lahko njihovi uporabniki, še lažje, naročili na izbrane storitve, ki jih ponujajo.

Kaj smo delali?
Digitalna strategija
20%
UX - Načrtovanje uporabniške izkušnje
20%
UI - Oblikovanje uporabniškega vmesnika
35%
Razvoj
25%
Postavitev spletnega mesta selitve Maribor.

S podjetjem, Selitveni servis Maribor, smo ugotovili, da njihovi uporabniki potrebujejo v ključnih trenutkih osnovne informacije, kot so kontakt, vrste storitev in cenik. Zato smo stran zasnovali tako, da smo odkljukali vse tri točke.

Cilji podjetja in rešitev v obliki simplistične spletne strani

Poslovni cilj naročnika je bil poenostaviti prvi stik s potencialnimi strankami in jih hitro voditi do konverzije. Najbolj iskane informacije novih uporabnikov so bile vrste ponujenih storitev, kaj ponujate, in hiter kontakt, preko katerega ne zapravljajo časa in se lahko hitro dogovorijo za izbrano storitev.

Tudi stran smo zasnovali na način, kjer so uporabniki lahko hitro dostopali do vseh iskanih informacij in nismo zapletali uporabniške poti. Ker so najbolj pogosti uporabniki osebe srednjih let, smo tudi uporabniški vmesnik oblikovali na zelo preprost in intuitiven način.

125181042 866055620869418 5408973857324488212 n

Po postavitvi spletne strani je naročnik lahko hitro avtomatiziral proces pridobivanja novih potencialnih strank. Ker smo stran zasnovali z mislijo na oglaševanje, je tudi ta proces lahko hitro integriral v svoje poslovanje.

Oblikovanje spletne strani za selitveni servis Maribor.
Brezplačno si prenesite priročnik: Iz 0 do uspeha: Priročnik razvoja digitalnega podjetja