Profesionalna izdelava spletne trgovine

Ponujamo profesionalno oblikovane in postavljene spletne trgovine, ki so optimizirane iz pogleda uporabniške izkušnje ter za spletne iskalnike. Pri izdelavi se držimo rdeče niti podjetja, komunikacije ter vrednote, za katerimi stojite. V prvi vrsti imamo v mislih vašo ciljno skupino.

Izdelava spletne trgovine Maribor

ustvarjeno po najvišjih standardih

SEO optimizacija spletnih strani in trgovin

UX/SEO optimizacija

Distant grafični studio Maribor

Unikatna izdelava po smernicah podjetja

Celostni digitalni marketing podjetja Maribor

možnosti nadaljnega sodelovanja

Optimizacija za spletne iskalnike

Optimiziranje za optimalno uporabniško izkušnjo

Oblikovanje spletne trgovine po sodobnih standardih

Ustvarjeno za prodajo

Optimizacija za spletne iskalnike

Ker je veliko spletnih trgovin in strani, ki se želijo potegovati za visoke pozicije na google-ovem iskalniku, je ključnega pomena, da se stran že na samem začetku postavi na SEO (search engine optimization) prijazen način. Kaj to pomeni?

V sami osnovi je potrebno stran smiselno strukturirati. Strani morajo biti pravilno razvrščene glede njihovo vsebino in pomembnost. Pri imenovanju teh strani moramo biti pozorni na na ključne besede, ki jih bi bilo potencialno uporabiti. Tudi samo vsebino je potrebno umestiti na pravilen način. In še veliko, veliko več.

Optimiziranje za optimalno uporabniško izkušnjo

Tudi v tem delu je potrebno veliko pozornosti in doslednosti. Rezultat dobre uporabniške izkušnje je velika stopnja konverzij (želene akcije, ki jo pričakujemo od uporabnikov) kot tudi posledično večjega zaupanja, prepoznavnosti, umestitve med zadetki v iskalnikih ipd.

Ker imamo že vrsto let izkušenj s spletnimi trgovinami in njihovimi uporabniki, vemo, kje in kam postaviti specifične elemente spletne strani, da je uporabnikom vse takoj pod miško. Pri sami postavitvi optimizirano postavljamo spletno stran, za visoko učinkovitost.

Oblikovanje spletne trgovine po sodobnih standardih

Kot grafični studio vam oblikujemo spletno trgovino po najvišjih standardih in smernicah v vaši industriji. Trgovino vam oblikujemo po rdeči niti podjetja. Podoba spletne trgovine na pravilen način zrcali vaše ključne vrednote, ki jih ciljna skupina razume in ceni.

Ustvarjeno za prodajo

Kot najbolj ključnega pomena bo spletna trgovina narejena, da prodaja. Oblika, umestitev, enostavnost in vizualna privlačnost se v ključni točki združi v profesionalno oblikovano in izdelano spletno trgovino, ki bo na preprost način uporabnike spremenila v kupce.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Proces izdelave učinkovite spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine je živ proces, ki se delno razlikuje in prilagaja vsakemu naročniku posebaj. Vsaka pa preide skozi proces poizvedovanja, načrtovanja in testiranja za največji efekt.

Naš proces

Spoznavni sestanek

V prvem koraku nam je pomembno, da spoznamo vas in vaše podjetje. Na spoznavnem sestanku predstavite svoje poslovanje, zgodovino, vrednote, za katerimi stojite, in vaše cilje. Za še globlje razumevanje vam bomo predali še kratek vprašalnik, ki bo narekoval končno obliko vaše nove spletne trgovine

Izdelava site-mape in wireframov

Ko imamo vse potrebne informacije, preidemo v fazo wirefram-inga. V tej fazi zasnujemo osnovno obliko spletne trgovine na podlagi vaših ciljev in želj.

Oblikovanje spletne trgovine

Ko imamo končno obliko na papirju jo pričnemo oblikovati. V tej fazi določimo spletni strani njeno vizualno obliko.

Postavitev in implementacija

Naslednji korak je postavitev same spletne trgovine. Na podlagi prejšnjih korakov začnemo z realizacijo in konkretno spotavitvijo.

Zadnji pregled

Pred predajo spletne trgovine še zadnjič pregledamo vse elemente in poskrbimo, da je stran kot mora biti.

Objava, testiranje in optimizacije

Po predaji in otvoritvi spletne trgovine, imate možnost še nadaljno sodelovati z nami. Lahko je na področju do optimizacije trgovine (SEO, UX) ali na področju marketinga.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

V&O

Izdelava spletne trgovine se zaključi. Prejeli boste vse dostope do spletne trgovine in kratki uvod v sam sistem, ki ga lahko sami upravljate.