Oblikovanje in izdelava spletne strani Mamut-tim

14/09/2019

Industrijskem podjetju Mamut-tim smo oblikovali in prenovili njihovo spletno stran. 

Izdelava predstavitvene spletne strani Mamut-tim.com

Naš pristop

Pri oblikovanju nam je bilo takoj jasno, da bodo odtenki barve Catalina Blue kot nalašč za industrijsko naravo podjetja. V vizualni podobi strani smo uporabili veliko transparentnih prekrivanj, s katerimi smo želeli doseči profesionalen in posloven občutek strani, ne da bi izgubili duh industrije.

Stran smo postavili s tremi (3) ravnmi strani. Kjer so v tretjem nivoju novice in novosti. Izdelava je obsegala štiri (4) različne jezike, med katerimi je angleščina, nemščina in hrvaščina.

Med izdelavo smo optimizirali responzivnost strani za vse zaslone kot tudi uporabniško izkušnjo same strani.

Prej in po prenovi spletne strani Mamut-tim.
Oblikovanje in izdelava spletne strani za podjetje Mamut-tim.
Responzivnost spletne strani Mamut-tim.
Footer spletne strani Mamut-tima.

Naročnik

Podjetje Mamut-tim d.o.o je svoje vrata odprlo že leta 2007 medtem ko njihova znanja in izkušnje iz področja brušenja štejejo več kot 30 let. Aktivni so tako v Sloveniji kot po tujini in so priznani strokovnjaki na svojem področju.

Povzetek

Pri oblikovanju in izdelavi predstavitveni strani za podjetje Mamut-tim so bili glavni cilji izdelati vizualno privlačno stran, ki na preprost način predstavi področje delovanja podjetja in njihove storitve.

Kot dodano vrednost smo zavzeto iskali rešitev, kako bi na še globlji način zrcalili vrednote podjetja. Ker je podjetje aktivno tudi v tujini, so želeli v štirih (4) različnih jezikih.

Spletna stran