Izdelava spletnih strani in trgovin

Profesionalna oblikovanje in izdelava spletnih strani ali spletnih trgovin. Ponujamo celovite spletne rešitve vse od zasnove, oblikovanja, same postavitve ter nadaljne optimizacije spletnih mest. Izdelujemo napredne ciljno usmerjena mesta, ki do prinašajo podjetjem ugled, več konverzij, govorijo njihovo zgodbo na zanimiv in kreativen način.

Oblikovanje spletnih strani Maribor

Oblikovanje spletnih mest

Izdelava spletnih strani Maribor

Izdelava strani

Izdelava spletnih trgovin Maribor

Izdelava spletnih trgovin

SEO optimizacija spletnih strani in UX

UX/UI in SEO optimizacije spletnih mest

Kaj ponujamo?

Prednosti profesionalnega spletnega mesta?

Kaj pričakovati?

Kaj ponujamo?

V Distant studiu ponujamo celovite spletne rešitve za mala in srednja podjetja ter posameznike.

Prednosti profesionalnega spletnega mesta?

V današnjem svetu je kakovostna spletna stran za podjetja in poslovneže nujna. Velikokrat je to točka, kjer se uporabniki prvič srečajo z vašim podjetjem in si o vašem podjetju tudi ustvarijo mnenje. Zato je bistvenega pomena, da je vaša spletna stran medij, ki na pravilen način komunicira vrednote za katerimi stojite, smernic poslovanja in ponudbo. 

Kvalitetno oblikovana in izdelana spletna stran je dodaja vrednost vašemu podjetju v obliki zaupanja, večje prodaje, večjega števila sledilcev ter stopnje drugih konverzij.

Če hočete znotraj svoje panoge izstopati, je kvalitetna spletna stran dandanes ključnega pomena. Osnova za kvalitetno spletno stran so jasni cilji. Vedeti moramo, kaj želimo potencialnim strankam sporočati in na kakšen način želimo, da jih naše sporočilo doseže. V skladu s tem oblikujemo in izdelamo spletno stran – ni dovolj, da zgolj postavimo vsebine na splet. Pomembna je razporeditev teh vsebin, njihovo sosledje, oblikovanje, barve, poudarki in mnogo več.

Kaj pričakovati?

Poskrbeli bomo, da vaša spletna stran učinkovito predstavi vašo ponudbo in spreminja obiskovalce strani v kupce.

Izdelavo spletnih strani jemljemo resno!

Zavedamo se pomembnosti kvalitetne spletne strani, zato se poglobimo v vsak projekt in se potrudimo, da je vaša spletna stran orodje, ki prinaša izjemne poslovne rezultate.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Oblikovanje spletnih strani

Ponujamo profesionalno oblikovanje spletnih strani, spletnih trgovin, pristajalnih strani, booking platform in še mnogo več. Vsak design spletnega mesta prilagodimo na demografijo in zahteve uporabnikov ter optimiziramo dotično stran/trgovino za konverzije. Kot dodatno ponujamo tudi SEO optimizacije za podjetja.

Izdelava spletnih mest

Spletne strani

Izdelali vam bomo profesionalno predstavitveno ali prodajno spletno stran, ki bo vašim strankam učinkovito komunicirala vaše vrednote, ponudbo in storitve.

Zagotavljamo vam profesionalno zasnovano ter čudovito oblikovano, kakovostno izdelano in tehnično brezhibno spletno stran, ki bo prinašalaizvrstne poslovne rezultate in potencialne stranke.

Spletne trgovine

Spletne trgovine so naša strast. Združujejo področja, kjer smo najmočnejši – oblikovanje, uporabniško izkušnjo in tehnično zanesljivost.

Postavimo se v kožo vaših uporabnikov in skrbno premislimo kaj jim želimo predstaviti ter kaj jih privede do nakupa.
Strokovno se lotimo optimizacije uporabniške izkušnje in vztrajamo, dokler nismo prepričani, da imajo vaši uporabniki v vsakem trenutku jasen cilj, naravnost pred njihovimi očmi. Na ta način povečamo možnosti za nakup.

Pristajalne strani

Posebna veja spletnih strani so t.i. pristajalne strani oz. “landing pages”. To so prod ajne strani, ki morajo uporabniku v kratkem času povedati celotno zgodbo – kaj jim ponujate, zakaj to potrebujejo, kaj pridobijo s ponudbo in kako lahko pridejo do nje.

Ravno zaradi tega, ker mora biti spletna stran za uporabnike preprosta, je nujno, da je izjemno skrbno načrtovana.

Torej mora komunicirati  zgodbo, ki jih bo v nekaj minutah prepričala, da je vaša ponudba prava za njih. Podrobnosti odločajo o tem, ali bo vam nekdo zaupal svoj kontakt ali opravil nakup na pristajalni strani zato je vsaka podrobnost dobro premišljena in dodelana.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Kako lahko z nami pridete do nove, kvalitetne spletne strani ali spletne trgovine?

V kolikor že veste točno, kaj potrebujete, ali iščete nekoga, ki bi vas vodil skozi celotni proces – smo prava izbira za vas.

“Izdelava spletnih strani je globok in široko načrtovan proces katerega se moramo lotiti resno.”

Na podlagi večletnih izkušenj vam bomo svetovali, kako lahko poskrbimo, da bo vaša spletna stran ali spletna trgovina izdelana učinkovito in bo vašemu podjetju prinašala optimalne rezultate.

Poslušamo vaše želje in cilje, postavimo se v kožo vaših potencialnih strank in pripravimo rešitev, ki bo uresničevala vaše cilje, strankam pa ponudila tisto, kar iščejo – ob pravem času in na pravem mestu.

Spoznavni sestanek in skodelica kave
.01

Najprej se sestanemo v prijetnem okolju, se bolje spoznamo in spijemo skodelico dobre kave. Vi se nam kar najboljše predstavite in nam zaupate svojo vizijo, cilje in želje. 

Nato vam na podlagi sestanja pripravimo prilagojen  vprašalnik, kateri zajema pomembna vprašanja za idelavo vaše spletne strani. Na podlagi tega pripravimo ponudba in predlog za sodelovanje.

.02
Priprava strategije in osnutka spletne strani ali spletne trgovine

Največji del projekta je seveda izvedba. Tukaj pridejo v ospredje naše dolgoletne izkušnje in znanje iz področja oblikovanja in spletnega razvoja.

Držimo vas na tekočem glede napredka, samo izvedbo pa v celoti prevzamemo mi. Lahko se zanesete na nas!

.03
Objava, analiza, testiranje in optimiziranje

Po končani izdelavi, testiranju, pregledu in objavi strani, pa še naše delo ni končano. Če želite dosegati najboljše rezultate, je potrebno spremljati analitiko in vedenje uporabnikov ter na podlagi tega spletno stran prilagajati.

.04
Oblikovanje in postavitev spletnega mesta

Ko imamo vse zgoraj našteto, pa pridemo do najboljšega dela – Grafično oblikovanje, katero temelji na 80 % načrtovanja in 20 % izdelave. Tukaj so že točno začrtani vsi cilji in vaše želje po katerih se oblikuje celota.

Pomoč?

Pustite nam vprašanje ali povpraševanje.

Kontakt

Več informacij lahko najdete tukaj