Oblikovanje v koraku s časom

Profesionalno oblikovanje vabila ali čestitk

Ponujamo profesionalno oblikovanje vabila in čestitk, ki na pravi način zrcalijo naravo in vzdušje dogodka. S sodobnimi in modernimi trendi jo oplemenitimo za vaš izbran dogodek.

Izdelava logotipa podjetja Maribor

Unikatno oblikovanje

Oblikovanje in design Maribor

Prilagojeno naravi dogodka

Grafično oblikovanje Maribor

Moderne in kreativne grafike

Končna dokumentacija projekta

Dokumentacija

Študije primera

Portfolio

Poglejte vse študije primera.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Definirajmo

Oblikovanje vabila ali čestitke

Definirajmo

Vabila ali čestitke so lepa gesta za povabljenca ali gostitelja. Vsakdo si želi, da se njegovi povabljenci odzovejo in se udeležijo vam ljubega dogodka v čim večjem številu. To si lahko zagotovite z estetsko dovršeno podobo v željeni obliki, mi pa vam pomagamo s kreativnim oblikovanjem.

Kako?

Proces

Oblikovanje vabila/ čestitke poteka po:

– spoznavanje in definicija ciljev,
– študija podjetja/ posameznika,
– oblikovanje konceptov in predaja dokumentacije. 

Kaj?

Smernice

Oblikovali vam bomo vabila/ čestitke, katere bodo odlično prenašale vaše sporočilo povabljencem. Obliko lahko priredimo vašemu CGP-ju ali jo zasnujemo po naravi dogodka.

Prednosti

Dodana vrednost?

Priložnosti kot so krst, birma, poroka, okrogle obletnice in rojstni dnevi, so enkratni in neponovljivi dogodki, ki si jih zagotovo želite ohraniti v dobrem spominu in z njimi očarati tudi vse svoje goste. To lahko na kreativen in precizen način izkažete z izdelanim materialom.

Pišite nam

Pustite nam povpraševanje.

Portfolio

Poglejte vse študije primera.

V&O

Ob koncu oblikovanja boste prejeli oblikovana vabila/ čestitke v .pdf obliki pripravljeni na tisk (po inštrukcijah vašega tiskarja). Zraven boste prejeli še odprto datoteko .ai katero lahko uporabljate za nadaljnje spremembe in oblikovanja.

Ne. Ker vemo, da je izdelava logotipa velik projekt imate
možnost račun poravnati v dveh delih. Prvi del pred samim začetkom dela in drug del pred predajo končanega logotipa in dokumentacije.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Letaki kot promocijski material

Letaki so promocijski material, ki morajo zgrabiti bralčevo pozornost in v najkrajšem možnem času prenesti najbolj ključne informacije. Zato morajo biti oblikovane skrbno in z mislijo na tem, kaj želimo v danem trenutku povedati.