Kupujemo z očmi

Oblikovanje cenikov in jedilnikov

Ponujamo profesionalno oblikovanje cenikov in jedilnikov, ki bodo na privlačen in prepost način predstavili vašo ponudbo in hkrati pravilno komunicirali smernice in vzdušje vašega podjetja.

Izdelava logotipa podjetja Maribor
Unikatno oblikovanje po meri naročnika
Oblikovanje in design Maribor

Pripravljeno za tisk

Responzivnost oblikovanega logotipa podjetja

Možnost naših materialov

Končna dokumentacija projekta

Dokumentacija

Portfolio

Poglejte vse študije primera.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Definirajmo

Ceniki in jedilniki

Definirajmo

Izdelava logotipa je proces, pri katerem se preko procesa spoznavanja in učenja oblikuje  vizualizacija in zgodba vašega podjetja. Zato je nujno oblikovati močen znak, s katerim boste gradili na prepoznavnosti in večali svojo tržno vrednost skozi ključne vrednote svojega občinstva.

Kako?

Proces

Izdelava logotipa podjetja ali blagovne znamke poteka skozi daljši proces spoznavanja, študije in načrtovanja. Potek oblikovanja: 
– Spoznavanje in definicija ciljev,
– kreacija poročila,
– študija podjetja in konurence,
– raziskava trendov in smernic industrije,
– izdelava kolaža vzdušja,
– oblikovanje konceptov in predaja končne dokumentacije.

Kaj?

Smernice

Ker so ceniki ali jedilniki izredno pomemben del vašega poslovanja, morajo biti premišljeno oblikovani. Informacije strukturiramo na preprost in lahko razumljiv način.

Tako, da bo ponudba jasna že v prvem stiku. Kolikor se da, ponudbo predstavimo na privlačen način in vizualno izpostavim najpomembnejše.

Za ljudi

Cilji

Oblikovanje cenikov ali jedilnikov poteka po rdeči niti vašega podjetja. Poskrbimo, da pravilen način zrcali vaše smernice in vrednote, katere vaša ciljna skupina razume, ceni ter se z njimi povezuje.

Pišite nam

Pustite nam povpraševanje.

Portfolio

Poglejte vse študije primera.

V&O

Prejeli boste oblikovan cenik pripravljen na tisk v .pdf obliki. Zraven boste še prejeli izvorno datoteko, ki se lahko uporabi za nadaljno uporabo ali oblikovanje.

Ne. Ker vemo, da je izdelava logotipa velik projekt imate možnost račun poravnati v dveh delih. Prvi del pred samim začetkom dela in drug del pred predajo končanega logotipa in dokumentacije.