Grafično oblikovanje Maribor

Grafično oblikovanje, branding in strategija​

Grafično oblikovanje (ang. graphic design) je proces načrtovanja, učenja, poizvedovanja in nenehnega spoznavanja svojega okolja in različnih področij v njem.

Končni izdelek oz. oblikovanje je produkt tega procesa in ne le zgleda privlačno, temveč prenaša ključna sporočila in vrednote podjetja, osebe ali produkta specifičnim ciljnim skupinam.

 

Cena izdelave spletne strani

Od 700 €
Grafično oblikovanje Maribor

CELOSTNE GRAFIČNE PODOBE

Spletno oblikovanje za digitalne medije

DIGITALNO OBLIKOVANJE

Oblikovanje tiskovin in reklamnih grafik

OBLIKOVANJE TISKOVIN

Ui in Ux oblikovanje spletnih strani

UX/UI OBLIKOVANJE

Kaj ponujamo?

Prednosti profesionalnega oblikovanja?

Zakaj izbrati studio Distant?

Kaj ponujamo?

V grafičnem studiu Distant ponujamo profesionalno grafično oblikovanje in vizualne rešitve za mala in srednja podjetja ter posameznike.

Prednosti profesionalnega oblikovanja?

Osebe, katere oblikovanje nagovarja poziva k: dejanju (konverzije), razmišljanju o izpostavljenem (branding), ozaveščanju o aktualnostmi ali pa ustvari določeno mnenje (propaganda). 

In ker same besede ne govorijo zgodbe, se iščejo simboli, oblike ali barve, ki se čustveno kot tudi intelektualno povežejo z naključnim mimoidočim ali končnim prejemnikom. 

Zakaj izbrati studio Distant?

V Distant studiu se zavzemamo za celovit pristop k vsakemu oblikovanju. Torej pri vsakem projektu stopimo v čevlje naročnika, izvedemo študij konkurence in področja dela. Po zbranih informacijah iščemo izvirne, enostavne in kreativne načine komunikacije pravilnih sporočil izbrani ciljni skupini. 

Portfolio

Poglejte vse študije primera.

Vsi projekti

Poglejte vse študije primera.

Celostna grafična podoba

Profesionalno vam bomo oblikovali identiteto podjetja, produkta ali osebe. Celostna podoba zajema vse vizualne elemente z katerimi končen uporabnik interacira. Podjetja, ki si želijo profesionalno nastopati svojim strankam, je nujen korak oblikovanja podobe z katero na pravilni način izražajo temeljne vrednote ter sporočila.

Reklamnih in promo. materialov​

Raznovrstne tiskovine

Spletnih vsebin

Oblikovali vam bomo udarne in prodorne reklamne grafike, katere bodo iztopale in grabile pozornost ciljnih skupin. Ker je unikatnost v današenjem času tako zelo pomembno, se z “outside the box” razmišljanjem trudimo oblikovati moderne in konkurečne izdelke.

Ponujamo grafično oblikovanje raznih tiskovin za podjetja ali osebno rabo. Pod to kategorijo padejo vsa oblikovanja cenikov, jedilnikov, čestitk in diplom. V kolikor nam daste dovolj informacij, mi lahko oblikujemo.

Splet je prihodnost podjetništva in poslovanja! Zato ponujamo profesionalno grafično oblikovanje spletnih strani, družbenih profilov ali reklamnih pasic za spletna oglaševanja in drugih spletnih vsebin.

Pišite nam

Pustite nam povpraševanje.

Portfolio

Poglejte vse študije primera.

Proces oblikovanja identitetnih projektov

Identitetni izdelki kot so logotip, vizitke ali pa celotne podobe preidejo skozi dolg proces spoznavanja in učenja preden, se dejansko oblikujejo. Oblikujemo po principu 80% načrtovanja in stragiranja in 20% oblikovanja končnega produkta.

Le s takšnim pristopom vam lahko zagotavljamo, da končni izdelek prenaša pravo sporočilo in vrednote ciljnim skupinam preko vseh medijev.

.01
Spoznavni sestanek in skodelica kave

Najprej se sestanemo v prijetnem okolju, se bolje spoznamo in spijemo skodelico dobre kavice. Vi se nam kar najboljše predstavite in nam zaupate svoje vizije in cilje za uspeh in prihodnost.

Nato vam mi pripravimo prilagojen »spoznaven« vprašalnik, kateri zajema pomembne informacije za sam začetek izdelave grafične podobe.

.02
Poročilo o obsegu dela, vsebini in oblikovanju

Kasneje se sestavi kratko poročilo o delu: se pravi, na kak način se bo delalo; določitev začrtanih ciljev kot izhodiščno točko po kateri se dela.

Med tem mi poizvedujemo o samem področju, ciljni skupini, vaši konkurenci, standardih in obstoječih smernicah. Se pravi ogledamo si sam teren in se »podučimo stroke«.

.03
Mood board ali tabla občutka kreative

Potem ustvarimo tako imenovan »Mood board« kateri služi kot vizualni pregled v projekt. Tukaj se določijo primerne barve, pisava, teksture, vzorci ter slog – za kasnejši končni izgled.

.04
Implementacija vseh elementov v končne izdelke

Ko imamo vse zgoraj našteto, pa pridemo do najboljšega dela – Grafično oblikovanje, katero temelji na 80 % načrtovanja in 20 % izdelave. Tukaj so že točno začrtani vsi cilji in vaše želje po katerih se oblikuje celota.

Pomoč?

Pustite nam vprašanje ali povpraševanje.

Kontakt

Več informacij lahko najdete tukaj