SEO optimizacija spletnih strani

Ponujamo profesionalne optimizacije spletnih strani in trgovin za višje uvrstitve v Googlu in drugih iskalnikih. Optimizacija spletnih strani je ključen element uspešne strategije digitalnega marketinga. Z njo pospešimo nakup in uporabnikom v pravem trenutku damo kvalitetno vsebino, katero le – ta potrebuje.

Optimizacija spletnih strani Maribor

On-site in Off-site

Prodajna optimizacija za spletne iskalnike

Optimizacija konverzij in večanje prodaje

SEO optimizacija spletnih strani in trgovin

Strategija SEO optimizacije

Celostni digitalni marketing podjetja Maribor

Dolgoročno sodelovanje

Kaj ponujamo?

Za uporabnike

Cilj je večje število uporabnikov in večja prodaja!

Možnost sodelovanja

Kaj ponujamo?

Vaše spletno mesto optimiziramo tako, da vas bodo potencialne stranke našle na prvih treh mestih zadetkov v spletnih iskalnikih.

Za uporabnike

Optimizacije se lotimo na način, za ljudi. Vsebine se pišejo kvalitetno in se optimizirajo za dobro uporabniško izkušnjo.

Cilj je večje število uporabnikov!

S kvalitetno spisano vsebino in nadaljnjo on-site ter off-site optimizacijo bomo povečali promet na vašem spletnem mestu in optimizirali stopnjo konverzije.

Možnost sodelovanja

Prepustite nam vodenje vašega SE optimizacije vašega spletnega mesta in poskrbeli bomo za rast prometa ter optimizacijo konverzij.

Pokličite nas

+386 30 653 293

Optimizacija za spletne iskalnike

SEO (Search Engine Optimization) ali optimizacija spletnih strani / trgovin za višje pozicije  na straneh zadetkov spletnih iskalnikov. SEO je proces prestrukturiranja in oblikovanja spletne strani, njene vsebine ter elementov. Posledično se dobro optimizirane spletne strani kažejo višje na seznamu zadetkov v Google, Bing ali katerih drugih spletnih iskalnikih.

Kakšna dela izvajamo kot del optimizacije?

Implementacija popravkov oz. mesečne optimizacije

Kar je pomembno, je, da iskalnikom omogočimo lažji dostop do vaše spletne strani, izboljšamo vsebine, da le te bolje izpolnjujejo zahteve in pričakovanja uporabnikov, ter da sledimo spreminjanju digitalnega okolja z prilagajanjem strategije in nenehno nadgradnjo (mesečna optimizacija), ki smo si jo zastavili na začetku.

Le tako bomo lahko vašo spletno stran prikazali uporabnikom v trenutku, ko aktivno iščejo vsebino, povezano z njo.

Prvi korak v vsak SEO projekt se prične s samo analizo stanja vašega spletnega mesta.

V tej točki pregledamo vse elemente, ki so ključni za visoke umestitve na strani zadetkov ter pregledamo splošno uporabniško izkušnjo.

Na koncu analize sestavimo poročilo, katero lahko sami implementirate ali pa se skupaj pogovorimo o nadaljnem sodelovanju.

V kolikor bi želeli analizo vašega spletnega mesta, nas lahko kontaktirate in se dogovorimo za posvet.

Obseg dela je pri vsaki spletni strani različen. Ponekod je potrebno le nekaj do – optimizacij, da se začne stran uvrščati višje. Ponekod je pa potrebno začeti pri temeljih.

Zato ponujamo enkratne optimizacije, kjer bomo izbrane popravke implementirali. V kolikor bi želeli bolj temeljito in dolgoročno optimizacijo pa ponujamo mesečne rešitve, kjer se bomo mesec skozi mesec pomikali po seznamu popravkov in jih implementirali.

Ker vemo, da je tema kar zahtevna smo vam za breplačen posvet vedno na voljo!

Potek optimizacije spletne strani / trgovine

SE Optimizacija spletnih strani / trgovin poteka v štirih stopnjah, v katerih vas najprej spoznamo in gremo skupaj čez postopek same optimizacije.

Zagotavljamo vam, da skozi dobro optimizirano spletno stran/ trgovino pridobite več potencialnih strank in seveda veliko boljšo uporabniško izkušnjo.

Pišemo za ljudi in ne za spletne iskalnike!

Več o SEO optimizaciji si lahko preberete TUKAJ.

Predstavljamo vam štiri načine, do dobre optimizacije in nadaljnega sodelovanja:

.01
Spoznavni sestanek in skodelica kave

Sestanimo se v prijetnem okolju, se bolje spoznamo in spijemo dobro kavico. Vi nam zaupate svoje vizije in cilje za prihodnost ter nam poveste, kakšne vrednote želite s tem pridobiti.

Mi vam potem pripravimo prilagojen »spoznaven« vprašalnik, kateri zajema pomembne informacije za sam začetek poizvedbe konkurence in podobno.

.02
Audit – analiza spletne strani / trgovine

Nato se sestavi kratko poročilo o obsegu dela – naredimo analizo vaše spletne strani, napišemo opazke glede popravkov in jih skupaj pregledamo.

Med tem mi poizvedujemo o samem področju, ciljni skupini ter vaši konkurenci. Se pravi ogledamo si sam teren in se »podučimo vaše stroke«.

.03
Implementacija popravkov

V samem avditu – analizi vaše spletne strani/ trgovine, smo ugotovili napake/ popravke, katere je potrebno implementirati, če želimo nadaljne vidne rezultate.

Te implementacije vam izdamo v poročilu, katero ostane vam. Lahko jih izvedete sami ali pa vam pri tem pomagamo mi. 

.04
Nadaljnje on / off- site optimizacije

Ko imamo vse te zgoraj naštete točke urejene, se lahko pogovorimo o nadaljnjem sodelovanju. Tako on-site kot off- site optimizacija sta ključen dejavnik za dobro optimizacijo samega spletnega mesta.

Če sta obe dobro urejeni, vas bodo potencialne stranke takoj našle v prvih zadetkih Googla in drugih iskalnikih. 

Pomoč?

Pustite nam vprašanje ali povpraševanje.

Kontakt

Več informacij lahko najdete tukaj