Avtor prispevka: 

Profesionalno oblikovanje življenjepisa

Kazalo vsebine
Brezplačni seznam
Prenesite si zemljevid digitalnega uspeha in sledite korakom.
Shrani na:

Oblikovanje življenjepisa zahteva veliko pozornost in natančnosti iz obeh strani. A dobro oblikovan življenjepis vas bo že v prvem koraku ločil od večine. Pokažite, da ste resen kandidat že s prvim stikom.

Življenjepis je besedilo v katerem vi, kot oseba predstavite pomembne datume in dosežke iz svojega življenja. Oblikujemo vam ga po sodobnih smernicah in vašem poklicu, kateri zrcali podobo.

Kako poteka proces oblikovanja življenjepisa?

Življenjepis oblikujemo po teh smernicah:

  • Strukturiranje informacij in predstavitev le teh na profesionalen način,
  • spoznavanje in definicija ciljev,
  • raziskava trendov in smernic industrije,
  • oblikovanje konceptov in predaja končne dokumentacije.

Z oblikovanim življenjepisom lahko bolje izpostavite vaše kompetence ter naredite vtis pri potencialnih delodajalcih. Zato je pomembno izpostaviti vaša znanja in jih na profesionalen način tudi predstaviti.

Cilj oblikovanja leži v strukturiranju informacij in predstavitvi le teh na visokem profesionalnem nivoju. S pravimi informacijami, dodano sliko ter našo kreativno žilico, bo vaš življenjepis izžareval profesionalnost in cilj željene strukture.

Ob koncu oblikovanja boste prejeli oblikovan življenjepis v .pdf obliki pripravljeni na tisk. Zraven boste prejeli še odprto datoteko .ai katero lahko uporabljate za nadaljnje spremembe in oblikovanja.

Da. Pred začetkom projekta je potrebno poravnati 100% avans.

Vam je bila vsebina v pomoč? Ocenite nas

Ni ocene
Brezplačno si prenesite priročnik: Iz 0 do uspeha: Priročnik razvoja digitalnega podjetja