Avtor prispevka: 

Oblikovanje cenikov in jedilnikov​

Kazalo vsebine
Brezplačni seznam
Prenesite si zemljevid digitalnega uspeha in sledite korakom.
Shrani na:
Profesionalno oblikovanje cenikov Maribor.

Ponujamo profesionalno oblikovanje cenikov in jedilnikov, ki bodo na privlačen in prepost način predstavili vašo ponudbo in hkrati pravilno komunicirali smernice in vzdušje vašega podjetja.

Izdelava logotipa je proces, pri katerem se preko procesa spoznavanja in učenja oblikuje  vizualizacija in zgodba vašega podjetja. Zato je nujno oblikovati močen znak, s katerim boste gradili na prepoznavnosti in večali svojo tržno vrednost skozi ključne vrednote svojega občinstva.

Kako poteka proces oblikovanja cenikov ali jedilnikov?

Izdelava logotipa podjetja ali blagovne znamke poteka skozi daljši proces spoznavanja, študije in načrtovanja. Potek oblikovanja: 
– Spoznavanje in definicija ciljev,
– kreacija poročila,
– študija podjetja in konurence,
– raziskava trendov in smernic industrije,
– izdelava kolaža vzdušja,
– oblikovanje konceptov in predaja končne dokumentacije.

Ker so ceniki ali jedilniki izredno pomemben del vašega poslovanja, morajo biti premišljeno oblikovani. Informacije strukturiramo na preprost in lahko razumljiv način.

Tako, da bo ponudba jasna že v prvem stiku. Kolikor se da, ponudbo predstavimo na privlačen način in vizualno izpostavim najpomembnejše.

Oblikovanje cenikov ali jedilnikov poteka po rdeči niti vašega podjetja. Poskrbimo, da pravilen način zrcali vaše smernice in vrednote, katere vaša ciljna skupina razume, ceni ter se z njimi povezuje.

Prejeli boste oblikovan cenik pripravljen na tisk v .pdf obliki. Zraven boste še prejeli izvorno datoteko, ki se lahko uporabi za nadaljno uporabo ali oblikovanje.

Da. Pred začetkom projekta je potrebno poravnati 100% avans.

Vam je bila vsebina v pomoč? Ocenite nas

Ni ocene
Brezplačno si prenesite priročnik: Iz 0 do uspeha: Priročnik razvoja digitalnega podjetja